您所在的位置:首页 >> 中心资讯 >>通知公告

发布日期:2016-04-26  浏览次数:398

题 目: Design Considerations for Chemical and Pharmaceutical Product Quality and Safety (化学和制药学产品质量与安全的设计要素)

主讲人: Henry Y Wang, Professor, Departments of Chemical Engineering and Biomedical Engineering University of Michigan, USA (美国密歇根大学)

时 间:2016年5月4日下午3:00-4:30

地 点:逸夫楼B座139

Henry Y Wang is a professor in Departments of Chemical Engineering and Biomedical Engineering at University of Michigan. He received his MS degree in 1974 and a PhD degree in 1977 from the MIT. Professor Wang has over 30 years of academic and industrial experience in pharmaceutical and biopharmaceutical research, development and engineering. Many of his former students can be found in key managerial positions in different companies that have been developing and commercializing innovative bioproducts. He has over 130 publications and extensive industrial consulting experience. He was instrumental in starting up the interdisciplinary graduate degree program in Pharmaceutical Engineering since 2000. The main focus of his research is to design, develop and commercialize new and emerging biopharmaceuticals like vaccines and therapeutic antibodies.

Henry Y Wang是美国密歇根大学化学工程系和生物医学系教授。他分别于1974年和1977年在美国麻省理工学院生化工程系获得硕士和博士学位。Wang教授在制药学、生物制药的研究、发展和工程应用方面有着30多年的学术和工业经验。很多他的学生现在都位居各种进行新型生物产品开发及商业化公司的主要管理层。他发表了超过130篇学术论文和著作,同时还具备丰富的工业咨询经验。自2000年以来,他帮助了制药工程跨学科研究生学位项目的启动。Wang教授的主要研究方向集中在新兴生物制药学(比如疫苗和抗体药物)的设计、发展和商业化。

欢迎广大师生参加!

化学生物与材料工程学院

版权所有:苏州科技大学新材料学科综合训练中心     技术支持:南京先极科技有限公司